tiistai 19. tammikuuta 2016

Vyötärö kapeaksi waist trainerilla

Juu-u. On tää kauheeta, mutta olen taas hieman hankkinut "välttämättömiä hyödykkeitä" itselleni - mistäs muualta kuin netistä.

Liityin pariin kirppis-ryhmään facebookissa ja ensimmäinen facebook-ostokseni olikin nää kisakengät. Homma toimi ja ostinkin sitten nyt viime viikolla parit treenitopit ja kengät, treeniin nekin. Nää nykyset kun on aika onnettomat ja ajattelin käyttää niitä huoletta tulevalla Thaimaan matkalla.

Tässä kuvassa Lorna Janen hupullinen treenitoppi, tosin kääritty ylös posen ajaksi :D
Eikä siinä kaikki! :'D Facebook-ryhmästä ostin vielä Estbelt-waist trainer korsetin. Myynti-ilmoituksessa luki, että korsettia on kokeiltu pari kertaa, joten lähes uusi. Sitähän se olikin ja alkuperäispakkauksessa.




Tälläsiä korsetteja, tai waist trainereita, nään usein mun instagram feedissäni. Kardashianien siskoksillakin nää on ollut jo pitkään käytössä, mikä nyt on omiaan lisäämään niiden suosiota. Käyttää näitä myös jotkut fitness-kisaajat ja -harrastajat. Mutta miksi näitä käytetään ja miksi itse ostin?





Noh, tässä lueteltuna erilaisia korsetin hyötyjä. Osa hyödyistä kuitenkin vaatii aika säännöllistä käyttöä, että tuloksia tulee.

Korsetin luvataan;

- kaventavan vyötärölinjaa

- auttavan selkäkipuihin ja korjaavan ryhtiä.

- nostavan rintoja

- auttavan painonpudotuksessa

- auttavan palautumaan synnytyksen jälkeen

Eniten siis itselleni näistä hyödyistä odotan vyötärölinjan kaventumista. Tai mulla se ei välttämättä kapene, mutta haluan sen pysyvän kapeana, sillä bikini fitneksessä kapea vyötärö on tärkeä ominaisuus ja haluan säilyttää omani.

Biancaneven sivuilla kerrotaan että huoletta kyseistä korsettia voi käyttää 5-9 tuntia päivässä. Kuitenkaan koko ajan ei missään nimessä ole hyvä käyttää waist traineria tai korsettia! Se heikentää keskivartalon lihakset, kun ne ns. "luottavat" korsetin antamaan tukeen ja siitä saattaa ilmetä erilaisia ongelmia. Korsettia käyttäessä on siksi tärkeää tehdä treeniä keskivartalolle.




Nyt tänään käytin ensimmäisen kerran puolisen tuntia. Testasin lähinnä kokoa ja kiinnitystä. Tuon hetken ajan korsetti tuntu ihan hyvältä, ei puristanut tai sattunut. En todellakaan tiedä onko tästä touhusta mitään hyötyä loppupeleissä, mutta ainakin on otettu tääkin huomioon. Uskoisin tulosten olevan paljon kiinni yksilöstä ja käyttö ahkeruudesta.

Biancaneveltä löytyy siis tämä korsetti! Lisäksi kun muistat käyttää koodia BIANCANEVE10 saat alennusta kaikista tuoteista -10% (Koodi voimassa 31.10.2016 asti)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi/kysy :)